Şeytanları Öldür

Şeytanları Öldür
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Stratejiler

  • Dil

    İngilizce

  • Güncelleme tarihi

    22 Temmuz 2012

Şeytanları Öldür - kule savunma türünde bir Android oyunu, demon saldırılarını durdurun! Parlak ve etkileyici grafikler, yeteneklerin kullanımı için güzel özel efektler, kolay kontroller ve sürükleyici bir oyun deneyimi sizi bekliyor!

Ön tarih: Yüz yıl önce, yedi ejderhanın çağında, kötü güçlerin istilası nedeniyle - insanlar, elfler ve diğer altı ırk varoluşlarının eşiğinde bulunuyordu, ama siz, kötülüğe karşı direnişi başlatan kahraman olarak ortaya çıktınız. Kötülüğün etkisinden toprakları kurtararak barışı yeniden sağlamak ve Ashan topraklarını korumak için bir savaş, ardından bir savaş vereceksiniz.

Yolda yedi farklı bölge var, burada geri almanız gereken: insan medeniyetinin kalesi, akademik göksel kale, gizemli demonların yeraltı dünyası ve diğerleri. Dokuz çeşit demon loncası: iskelet savaşçıları, taş insanlar, 2 çeşit gizemli boss ve güçlü kuşatma makineleri ortaya çıktı. 13 yeni tür büyülü kule kullanın, bunlardan üçü en güçlüdür ve demon saldırılarını yenmenize yardımcı olacaktır.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
1 kullanıcı değerlendirmesi
8
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunŞeytanları Öldür

PREMIUM SATIN ALIN

v1.80  Orijinal

22.07.2012 - Değişiklikler belirtilmedi.
Çalışma?
0%

Oylar: 0

Yorumlar ile Şeytanları Öldür üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı