Satranç Şövalyesi

Satranç Şövalyesi
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Stratejiler

  • Dil

    İngilizce

  • Güncelleme tarihi

    14 Nisan 2015

Satranç, en eski masa stratejilerinden biridir, ancak bu oyuna olan ilgi günümüzde de azalmamış, aksine artmıştır. Teknolojinin gelişmesi ve özellikle oyun endüstrisinin büyümesiyle, satranç sanal ortamlara taşınmış ve sonuç olarak daha da popüler hale gelmiştir. Geliştiriciler de bu kadar yürütülen yolu göz ardı etmiyor ve sürekli olarak bize popüler oyunun yeni yorumlarıyla keyif vermeye devam ediyor.
Satranç Şövalyesi - mükemmel üç boyutlu grafiklerle yapılmış klasik satranç, ama hepsi bu değil. Harika görsel sunumun yanı sıra geliştiriciler, rakip figürüne saldırdığınızda gerçek bir düello vermeniz gereken alışılmadık bir hamle uygulaması eklemişlerdir, bu da oyuna olağanüstü bir dinamizm katmaktadır. Hem yapay zekaya hem de gerçek rakiplere karşı çeşitli oyun modları bulunmaktadır. Android için Satranç Şövalyesi'nin bir diğer özelliği ise oyunun tamamen ücretsiz olması ve hiçbir iç oyun satın alması içermemesidir.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
1 kullanıcı değerlendirmesi
10
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunSatranç Şövalyesi

PREMIUM SATIN ALIN

v1.1.9  Orijinal

14.04.2015 - Değişiklikler belirtilmedi.
Çalışma?
0%

Oylar: 0

Yorumlar ile Satranç Şövalyesi üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı