Lamper VR: Ateşböceği Kurtuluşu

Lamper VR: Ateşböceği Kurtuluşu
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Kale

  • Dil

    İngilizce

  • Güncelleme tarihi

    07 Aralık 2015

Google Cardboard - Google'ın sanal gerçeklik illüzyonu yaratmayı sağlayan basit ve ulaşılabilir bir çözümü. Bu tür bir cihazın kolayca yapılabilmesi nedeniyle, VR gözlükleri oyun dünyasına giderek daha fazla entegre oluyor ve hem geliştiriciler hem de oyuncular arasında ilgi buluyor.
Lamper VR: Ateşböceği Kurtuluşu - sevimli bir ateşböceğinin eve dönme maceralarını anlatan üç boyutlu bir koşucudur. Ancak kahramanımızın hedefe ulaşırken başına birçok zorluk ve sıkıntı geleceği gibi, oyunun özelliği, oyunun tamamen üç boyutlu bir ortamda, yani uçuş halinde geçmesidir. Bu nedenle Lamper VR: Ateşböceği Kurtuluşu'nun yapımcıları, oyun deneyimini kolaylaştıracak ve son derece eğlenceli ve heyecan verici hale getirecek VR gözlük desteği sağlamışlardır.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
1 kullanıcı değerlendirmesi
8
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunLamper VR: Ateşböceği Kurtuluşu

PREMIUM SATIN ALIN

v1.2  Orijinal

7.12.2015 - Değişiklikler belirtilmedi.
Çalışma?
0%

Oylar: 0

Benzer üzerinde Lamper VR: Ateşböceği Kurtuluşu

Yorumlar ile Lamper VR: Ateşböceği Kurtuluşu üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı