Kahramanlar Ülkesi

Kahramanlar Ülkesi
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Aksiyon

  • Dil

    İngilizce

  • Güncelleme tarihi

    15 Temmuz 2017

Çevrimiçi RPG ve arenalar birleştirme fikri kendisi yeni bir şey değil. Ancak, benzer projelerin çoğu aceleyle oluşturuluyor, bu da oyunun genel kalitesinin mükemmellikten uzak olmasına neden oluyor. Ancak bu türde oldukça iyi yapımlar da bulunuyor, örneğin Kahramanlar Ülkesi.
Genel olarak Kahramanlar Ülkesi'nin oyun mekanikleri bu tür için klasik bir tarzda yapılmış, oldukça geniş bir oyun dünyasına adım atarak düşman birlikleri ile savaşacak, hazineler bulacak, ganimet toplayacak ve karakterinizi geliştireceksiniz. Ancak MOBA unsurlarını ve 3x3 formatındaki PvP savaşlarını unutmamak gerekiyor, bu da oyun mekaniklerini belirgin şekilde çeşitlendiriyor. Oyunda harika üç boyutlu grafikler, büyük bir kahraman seçeneği ve gelişim için geniş olanaklar mevcut.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
1 kullanıcı değerlendirmesi
9
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunKahramanlar Ülkesi

PREMIUM SATIN ALIN

v0.3.7100   Orijinal

15.07.2017 - Değişiklikler belirtilmedi.
Çalışma?
0%

Oylar: 0

Yorumlar ile Kahramanlar Ülkesi üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı