Laserix: Bulmaca Adaları

Laserix: Bulmaca Adaları
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Bulmacalar

  • Dil

    İngilizce, Rusça

  • Güncelleme tarihi

    21 Ocak 2019

Son zamanlarda, oyun geliştiricilerinin dikkatini çeşitli bulmacalara, özellikle fizik yasalarına dayananlara vermesi artmaktadır. Bunun sebebi de boşuna değil, mobil platformlardaki oyun endüstrisinde büyük bir niş, kullanıcılara boş zamanlarını değerlendirmelerine yardımcı olan çeşitli oyunlarla doludur ve yavaş düşünmeye dayalı bulmacalar bunun için en uygun olanlardır.
Laserix: Bulmaca Adaları - fizik bulmacaları türünün klasik bir temsilcisidir; burada çeşitli aletler ve nesneler kullanarak ışın hareketini kontrol etmeniz gerekecek. Her seviyedeki ana görev, ışını belirlenen noktaya, en az sayıda manipülasyon kullanarak yönlendirmektir. Oyunda toplamda 40'tan fazla farklı zorluk seviyesine sahip seviye bulunmaktadır. Harika grafikler ve mükemmel seçilmiş bir soundtrack, sürecin tadını çıkarmanızı sağlayacaktır.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
2 kullanıcı değerlendirmesi
8
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunLaserix: Bulmaca Adaları

PREMIUM SATIN ALIN

v1.10  Orijinal

21.01.2019 - Hatalar düzeltildi
Dosyalar:founderfounder
Çalışma?
100%

Oylar: 1

v1.08  Orijinal

Yorumlar ile Laserix: Bulmaca Adaları üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı