Lich Savunması

Lich Savunması
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Stratejiler

  • Dil

    İngilizce

  • Güncelleme tarihi

    06 Ağustos 2012

Lich Savunması - Android için heyecan verici bir kule savunma oyunudur. Klasik TD oyununa karakterinizin özelliklerini geliştirme, RPG unsurları ve diğer ilginç unsurlar eklenmiştir. Saldırıları geri püskürtün ve efendinizi koruyun, savaş kuleleri inşa ederek birçok seviyeyi geçin. Grafikler mükemmel, kaliteli animasyonla yapılmış birçok farklı saldıran savaşçı ve savunma kulesi var!

Arka plan: fantastik dünyada zor zamanlar başladı - cehennem derinliklerinden kötülük lordu yeniden doğdu, insan ırkını yok etme amacıyla! Ama iyilik için bir peygamber vardı, gelecekteki olaylar hakkında uyardı ve insanlar kötülükleri avlamaya başladı, böylece kötülük yeterli güç kazanamazdı. Ama sizin, karanlık lordun sağ kolu olarak oynama göreviniz var, onu tam güçlenene kadar korumak sizin göreviniz!

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
1 kullanıcı değerlendirmesi
8
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunLich Savunması

PREMIUM SATIN ALIN

v2.0.0  Orijinal

6.08.2012 - Değişiklikler belirtilmedi.
Çalışma?
0%

Oylar: 0

Yorumlar ile Lich Savunması üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı