Işık Akışı - LED Kontrol

Işık Akışı - LED Kontrol
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Sistemler

  • Dil

    İngilizce, Rusça

  • Güncelleme tarihi

    06 Kasım 2018

Işık Akışı - LED Kontrol, Android'de eksik olan çok kullanışlı bir işlevdir. Bu uygulama ile LED göstergesi veya trackball rengi üzerinde kontrol sağlayabilir, bildirimlerin renk sırasını ve rengini ayarlayabilirsiniz. Her bildirim türü için öncelik ayarlayın, bildirim rengi önceliğe göre belirlenir.



Tüm bu olanaklar çok geniş bir uygulama yelpazesi için - kaçırılan aramalar (Missed calls), sesli posta (Voice mail), takvim hatırlatmaları (Calendar reminders), gmail, e-posta, SMS mesajları, MMS mesajları, düşük pil seviyesi, ağ sinyalinin kaybolması, Google talk, Facebook, Twitter vb.



Olay için ek bildirimler, periyodik hatırlatmalar - yanıp sönme, ses, titreme ayarlayabilirsiniz. Bildirim sıfırlama türü (uygulamaya giriş, ekranın açılması, bildirimlerin temizlenmesi). Işık gösterimi ve/veya ses ve titreşimin kapatılacağı "Uyku Süresi" veya "Pil Şarjı" ayarlayın. Işık Akışı - LED Kontrol, ROOT ayrıcalıkları gerektirmez.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
2 kullanıcı değerlendirmesi
9
Bu uygulamayı değerlendir

İndir uygulamaIşık Akışı - LED Kontrol

PREMIUM SATIN ALIN

v3.99.00  Orijinal

6.11.2018 - Değişiklikler belirtilmedi.
Dosyalar:NikoNiko
Çalışma?
0%

Oylar: 0

v3.74.05  Orijinal

Etiketler #bildirimler

Yorumlar ile Işık Akışı - LED Kontrol üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı