Link Twin

Link Twin
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Bulmacalar

  • Dil

    İngilizce, Rusça

  • Güncelleme tarihi

    22 Şubat 2017

Yeni atmosferik bulmaca olan Link Twin'in merkezinde bir değil, tam iki ana karakter var; ayrılmaz ikizler Tom ve Lili. Tesadüf eseri kahramanlarımız garip ve gizemli bir dünyaya düştü ve şimdi onlara evlerine dönmeleri için yardım etmelisiniz.
Link Twin'in oyun mekaniği kendisi yeni değil ve benzer yaklaşımlar ile karşılaştık, ancak bu projenin geliştiricileri tanıdık oyun mekanizmasına tamamen yeni bir görünüm kazandırmayı başardılar. Yani, ikizleri oyun alanında kaydırarak hareket ettirmeniz gerekiyor, böylece sonunda her ikisi de kutsal çıkışa ulaşsın. Ancak kahramanlarımızın senkronize hareket ettiğini ve seviyelerin her zaman simetrik olmadığını unutmamalısınız. Bu yüzden hedefe ulaşmak için kafanızı kırmanız gerekecek.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
1 kullanıcı değerlendirmesi
9
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunLink Twin

PREMIUM SATIN ALIN

v1.1.1  Orijinal

22.02.2017 - Değişiklikler belirtilmedi.
Çalışma?
0%

Oylar: 0

Yorumlar ile Link Twin üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı