Lode Runner Classic

Lode Runner Classic
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Kale

  • Dil

    İngilizce

  • Güncelleme tarihi

    18 Haziran 2016

Muhtemelen 90'ların oyuncularından en az bir kez Lode Runner adlı kült arcade oyununu duymamış olanı bulmak imkansız. Bunun nedeni, 1983 yılında ilk kez piyasaya sürülen oyunun hemen büyük bir popülarite kazanması ve sonrasında bu platform oyunun yüzlerce klonu, versiyonu ve benzeri sürümünün tüm oyun platformlarında yayınlanmasıdır. Çeşitli modifikasyonlar arasındaki zengin seçeneğe rağmen, oyunun klasik versiyonu hala en popüler olanıdır ve işte Tozai Games stüdyosu bu kült arcade'in Android versiyonunu piyasaya sürdü.
Geliştiriciler, klasik oyun deneyimini ve orijinal görsel sunumu koruyarak, oyunu mobil cihazlara en iyi şekilde uyarlamaya çalıştılar. Farklı modlar, dünya liderleri listeleri, MOGA kontrol cihazlarıyla birlikte çeşitli kontrol şemaları, renk paletini değiştirme imkanı, tüm bunlar 150'den fazla seviyeyi orijinaline tamamen uygun bir şekilde rahatça geçmenizi sağlayacak. Lode Runner Classic, klasik arcade oyunlarını sevenler için gerçek bir hediye, 80-90'ların kült oyunlarıyla tanışmamış olanlar içinse geçmişle bağlantı kurma fırsatıdır.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
2 kullanıcı değerlendirmesi
9
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunLode Runner Classic

PREMIUM SATIN ALIN

v1.8.0  Orijinal

18.06.2016 - Değişiklikler belirtilmedi.
Çalışma?
100%

Oylar: 1

Benzer üzerinde Lode Runner Classic

Yorumlar ile Lode Runner Classic üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı