Available in English

Ay Savaşı

Ay Savaşı
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Stratejiler

  • Dil

    İngilizce

  • Güncelleme tarihi

    16 Mayıs 2017

Geliştirici stüdyo Atari, Inc., mobil cihaz sahipleri için öncelikle mega popüler zaman yönetim oyunu RollerCoaster Tycoon® 4 Mobile ile tanınmaktadır. Ve işte, ekip yeni projeleri Ay Savaşı'nı sunuyor.
Ay Savaşı, klasik arcade oyunları Asteroids ve Star Raiders tarzında savaş mekanikleri ile inşaat simülatörü unsurlarını birleştiren gerçek zamanlı bir stratejidir. Oyunun inşaat kısmı da birçok kişiye oldukça tanıdık gelecek; ilk üssünüzü inşa ettikten sonra onu geliştirmek ve iyileştirmek, savunma yapıları inşa etmek zorundasınız, aynı zamanda gerekli kaynakları toplayarak daha fazla inşaat yapmak ve uzay gemileri ile birimler oluşturmayı unutmamalısınız. Uzay geminizi inşa ettikten sonra evrende bir yolculuğa çıkabilir ve PvE ve PvP savaşlarına katılabilirsiniz.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
2 kullanıcı değerlendirmesi
3.5
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunAy Savaşı

PREMIUM SATIN ALIN

v1.41.8  Orijinal

16.05.2017 - Hatalar düzeltildi
Çalışma?
0%

Oylar: 0

Yorumlar ile Ay Savaşı üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı