Available in English

Denizcilik Krallığı

Denizcilik Krallığı
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Simülatörler

  • Dil

    İngilizce

  • Güncelleme tarihi

    25 Aralık 2015

GIGL geliştirici şirketi, mobil cihaz sahiplerine öncelikle renkli ve eğlenceli şehir kurma simülatörleri ile tanıdık. Ürünlerini oluşturmak için bu yönü ana olarak seçen GIGL geliştiricileri, çeşitli oyunlar yaratmak için bu türü oldukça başarılı bir şekilde kullanıyorlar; bu oyunların başlıca avantajları renkli grafikler ve basit ama eğlenceli bir oyun deneyimidir ve "Deniz İmparatorluğu" adı verilen yeni proje de istisna olmadı. Sizi muhteşem görsel sunum, detaylı ekonomik unsurlar ve elbette masalsı bir hikaye bekliyor.
Denizcilik Krallığı, büyük coğrafi keşifler döneminde geçen klasik bir "şehirciliği" oyunudur. Oyun, klasik RTS unsurlarını içerir, bu yüzden inşaat, filo oluşturma, savaş yürütme, görevleri yerine getirme dışında, bölge keşfi ve 30'dan fazla kaynak türünün toplanmasına dikkat etmelisiniz. Sosyal unsuru da unutmamak gerekir; sosyal ağlar sayesinde zor durumlarda size yardımcı olacak destekçiler ve arkadaşlar bulabilirsiniz.

Rusça dili: evet

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
1 kullanıcı değerlendirmesi
8
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunDenizcilik Krallığı

PREMIUM SATIN ALIN

v2.1.49  Orijinal

25.12.2015 - Değişiklikler belirtilmedi.
Çalışma?
0%

Oylar: 0

Yorumlar ile Denizcilik Krallığı üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı