Available in English

Kıyma Makinesi

Kıyma Makinesi
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Aksiyon

  • Dil

    İngilizce

  • Güncelleme tarihi

    20 Ocak 2017

Kıyma Makinesi - belirli bir türde sınıflandırılması oldukça zor olan bir aksiyon arcade oyunudur, daha çok çatışma oyunu gibi, aşırı bir çatışmaya benziyor. Ancak burada kule savunma unsurlarını, duvarlara karşı savaşları ve diğer oyun unsurlarını görmek zor değil; esas hedefleri, oyun akışına dinamiklik ve heyecan katmaktır.
Ama şimdi daha detaylı, hikaye açısından geliştiriciler kafa yormamış ve sadece onu unutmamışlar, oyun akışı da karmaşık değil; sürekli düşman askerleri tarafından saldırıya uğrayan bir duvarın arkasındasınız, sizin yapmanız gereken ise size doğru hareket eden her şeyi yok etmektir. Ancak gelişim sistemi ve etkileyici bir cephanelik konusunda oyunun yaratıcıları dikkat etmiştir, bu nedenle düşman birimlerini yok etmenin birçok yolu olacak.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
3 kullanıcı değerlendirmesi
4.3
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunKıyma Makinesi

PREMIUM SATIN ALIN

v1.1.0  Mod: bir sürü para

20.01.2017 - Değişiklikler belirtilmedi.
Çalışma?
0%

Oylar: 0

Yorumlar ile Kıyma Makinesi üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı