Mini Monster Mania

Mini Monster Mania
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Kale

  • Dil

    İngilizce, Rusça

  • Güncelleme tarihi

    19 Ağustos 2015

Geliştirici stüdyo Reliance Big Entertainment, mobil cihaz sahipleri arasında öncelikle Real Steel aksiyon serisi ile tanınmaktadır, ancak bu stüdyonun referans listesinde tamamen farklı türde oyunlar da bulunmaktadır.
Mini Monster Mania, üçlü eşleştirme serisinden bir oyun olup, oyun süreci aksiyon arcade, rol yapma oyunu unsurlarını bir araya getirir ve karakterlerin gelişimi için oldukça geniş imkanlar sunar. Savaşçı canavarlardan oluşan bir takım oluşturmanız gerekecek; seçim yapabileceğiniz 600'den fazla tür ile gerçekten etkileyici bir seçki var. Yoğun çatışmalara katılarak deneyim puanları ve para kazanacak, bunları takımınızı geliştirmek için harcayacaksınız. Oyunun ana hedefi en iyi dövüşçü unvanını kazanmak olacak ve bunun için 400'den fazla seviyeyi geçmeniz gerekecek. Tek oyunculu kampanya tamamlandığında, dünya çapındaki oyuncularla rekabet edebilir ve PVP dövüşleri modunda arenalarda savaşlara katılabilirsiniz.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
1 kullanıcı değerlendirmesi
8
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunMini Monster Mania

PREMIUM SATIN ALIN

v1.3.9  Orijinal

19.08.2015 - Değişiklikler belirtilmedi.
Çalışma?
0%

Oylar: 0

Yorumlar ile Mini Monster Mania üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı