Available in English

MLB Perfect Inning 15

MLB Perfect Inning 15
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Spor Oyunları

  • Dil

    İngilizce

  • Güncelleme tarihi

    19 Nisan 2015

Beyzbol hakkında birçok oyun yapılmıştır, ancak mobil platformların kısıtlamaları nihai sonucu olumsuz etkilemiştir. İyi yöneticiler, bir sporcu simülatörleri tek dokunuşla kontrol, diğer arcade ürünler, yerli oyuncular için en zor ve anlaşılması zor spor dallarından birini tam anlamıyla ortaya koyamamıştır. MLB Perfect Inning 15'in ortaya çıkışı bu sorunu çözmeyi ve bize beyzbol dünyasıyla tanıştırmayı amaçlamaktadır.
Bu simülatörde, oyuncuları seçmekten, sahada konumlandırmaya kadar her aşamayı geçmeniz gerekecek ve bu süreçte yer alan her biri için tam anlamıyla maçta yer alacaksınız. Oyun boyunca yarışmanın katılımcıları arasında anında geçiş yapacaksınız.
Pitch yapın veya onu karşılayın, bazaya koşan oyuncuyu yönetin veya düşen topu yakalamaya çalışın - her şey, takımınızın şu anda savunmada mı yoksa hücumda mı olduğuna bağlıdır.
MLB Perfect Inning 15, harika grafikleri ve kullanıcı dostu kontrolleri ile bu heyecan verici sporu deneyimlemenizi sağlar.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
1 kullanıcı değerlendirmesi
10
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunMLB Perfect Inning 15

PREMIUM SATIN ALIN

v3.0.3  Orijinal

19.04.2015 - Değişiklikler belirtilmedi.
Çalışma?
0%

Oylar: 0

Yorumlar ile MLB Perfect Inning 15 üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı