Canavar Savunucusu

Canavar Savunucusu
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Stratejiler

  • Dil

    İngilizce, Rusça

  • Güncelleme tarihi

    01 Mart 2015

Canavar Savunucusu - klasik Kule Savunma oyunlarından farklı bir oyun deneyimi sunan kule savunma serisinin bir oyunudur. Geliştiriciler oyuna dokunmatik arcade unsurları ekledi ve kuleler ile savunma yapmanıza gerek kalmayacak. Göreviniz, sürekli saldıran canavar orduları tarafından tehdit edilen sınırı korumak, ekrana dokunarak canavarlara ateş açmaktır. Üç farklı silah türü ve geliştirme imkanı, beş büyü ile donatılmışsınız ve karşınıza çeşitli canavar türleri, baş düşmanlarla birlikte çıkacak.
Şimdi hikayeden biraz bahsedelim, burada her şey oldukça basit; karanlık tekrar dünyaya iniyor, canavar orduları insanları koruyan son sınıra yaklaşıyor. Siz o sınırda tek askersiniz ve tüm sorumluluk sizin üzerinizde.
Canavar Savunucusu'nda, beş uzun bölümden oluşan hikaye modunun yanı sıra, yeteneklerinizi geliştirmek ve neler yapabileceğinizi anlamak için sonsuz bir oyun modu da bulunmaktadır.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
1 kullanıcı değerlendirmesi
8
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunCanavar Savunucusu

PREMIUM SATIN ALIN

v1.2  Orijinal

1.03.2015 - Değişiklikler belirtilmedi.
Çalışma?
0%

Oylar: 0

Yorumlar ile Canavar Savunucusu üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı