Canavar Koşusu

Canavar Koşusu
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Kale

  • Dil

    İngilizce, Rusça

  • Güncelleme tarihi

    16 Temmuz 2016

Canavar Koşusu - yatay koşucu ve platformerin bir kombinasyonu olan heyecan verici bir arcade oyunudur. Canavar Koşusu'nun hikayesi, acı çeken canavarlardan bahsediyor; kurnaz bilim insanlarının onları yakalayıp laboratuvarlarda hapsediği ve burada insanlık dışı deneyler yaptığı canavarlardan. Ama bir gün canavarlar kafeslerinden kaçmayı başardılar ve şimdi kurtulma şansları var, onlara çıkışı bulmalarında elbette siz yardımcı olmalısınız.
Oyunda toplamda 180'den fazla seviyeye bölünmüş 3 benzersiz dünya bulunmaktadır; bu seviyeleri geçerken klasik arcade oyun deneyiminin tadını çıkaracaksınız. Canavar Koşusu'nda, her biri benzersiz özelliklere ve yeteneklere sahip 7 canavar sizin emrinizde olacak ve bu canavarlar geçişlerinizi kolaylaştıracak. Üç kontrol seçeneği, her oyuncunun en rahat edebileceği seçeneği seçmesine olanak tanıyacak.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
2 kullanıcı değerlendirmesi
9.5
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunCanavar Koşusu

PREMIUM SATIN ALIN

v1.0.1  Orijinal

16.07.2016 - Değişiklikler belirtilmedi.
Çalışma?
100%

Oylar: 2

Yorumlar ile Canavar Koşusu üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı