Need For Speed EDGE Mobile

Need For Speed EDGE Mobile
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Yarış

  • Dil

    İngilizce

  • Güncelleme tarihi

    02 Eylül 2016

Need for Speed™ No Limits - muhtemelen en popüler ve kaliteli drag yarışlarından biri. Bunun nedeni, harika grafikler, zengin araç ve pist seçeneği ile büyük bir oyuncu kitlesini çekmesidir. Sonuç olarak oyun gelişmekte ve oyunculara yeni fırsatlar sunmaktadır.
Need For Speed EDGE Mobile - Asya pazarı için piyasaya sürülen ünlü yarış oyununun yeniden versiyonu, ancak bölgemizdeki oyuncuların da bu eseri değerlendirme fırsatı oldu.
Genel olarak Need For Speed EDGE Mobile, orijinalinden çok fazla farklı değildir; yeniden düzenlenmiş kariyer, değiştirilmiş çok oyunculu, farklı bir arayüz, geliştirilmiş grafikler ve yeni bir müzik parçası. Bunun dışında Need For Speed EDGE Mobile, Need for Speed™ No Limits ile aynıdır, ancak oyunun hayranları tanıdık oyun deneyimine farklı bir açıdan bakma fırsatı bulacaklar.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
15 kullanıcı değerlendirmesi
8.1
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunNeed For Speed EDGE Mobile

PREMIUM SATIN ALIN

v1.1.165526  Orijinal

2.09.2016 - Değişiklikler belirtilmedi.
Çalışma?
50%

Oylar: 12

Yorumlar ile Need For Speed EDGE Mobile üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı