Yeni Yıldız Menajeri

Yeni Yıldız Menajeri
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Stratejiler

  • Dil

    İngilizce

  • Güncelleme tarihi

    28 Aralık 2018

Yeni Yıldız Menajeri - futbol menajeridir; burada takımınızı kontrol altına alacak ve onu liderler tablosunda üst sıralara çıkarmaya çalışacaksınız. Bununla birlikte, takımın genel durumundan her bir oyuncunun durumuna kadar her şeyi dikkate almanız gerekiyor. Oyunda ana vurgu, takımın yaşamı ve kulüp yönetimi üzerinde tam kontrol sağlamaya yöneliktir. Gelişmiş arayüz ve harika grafikler, oyundan alacağınız hoş deneyimi tamamlayacaktır.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
1 kullanıcı değerlendirmesi
9
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunYeni Yıldız Menajeri

PREMIUM SATIN ALIN

v1.0.2  Orijinal. Mod: bir sürü para

28.12.2018 New Star Manager'da oynayan ve bize geri bildirim gönderen herkese teşekkürler, hâlâ geri bildirim göndermeye devam edenlere.
Lütfen en son güncellemeler ve iyileştirmelerle birlikte oyunun en son versiyonunu aldığınızdan emin olmak için 1.0.2 sürümüne güncelleyin.
New Star Manager oyununun en son haberlerini kaçırmamak için Facebook'ta "New Star Soccer" ve Twitter'da "@newstargames" hesabını takip etmeyi unutmayın!
Dosyalar:NikoNiko
Çalışma?
50%

Oylar: 2

v0.9.2  Orijinal

Yorumlar ile Yeni Yıldız Menajeri üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı