Real Madrid Imperivm 2016

Real Madrid Imperivm 2016
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Stratejiler

  • Dil

    İngilizce

  • Güncelleme tarihi

    31 Mayıs 2016

Geliştirici stüdyonun adı Real Madrid C.F. kendini anlatıyor. Tarihi boyunca şirket, çeşitli futbol simülatörleri, menajerler ve özel uygulamalar yayınladı. Bu arada, Real Madrid C.F.'den gelen tüm ürünler, Real futbol kulübünün hayranlarına yönelikti.
Yeni projeleri Real Madrid Imperivm 2016 adıyla, ekip daha ileri gitmeye ve tüm futbolseverleri mutlu etmeye karar verdi, ancak Real yine de köşede kaldı. Ve böylece, karşımızda çok oyunculu bir çevrimiçi strateji var, ancak türün çoğu temsilcisinin aksine, toprakları fethetmek veya kaleler inşa etmek zorunda kalmayacaksınız. Göreviniz, antik çağlardan başlayarak bir futbol takımı oluşturmak, onu eğitmek, geliştirmek, stadyumlar inşa etmek ve rekabetlere katılmak, ta ki Real Madrid olarak anılmayı hak eden bir takım yaratana kadar.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
1 kullanıcı değerlendirmesi
3
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunReal Madrid Imperivm 2016

PREMIUM SATIN ALIN

v0.2.8  Orijinal

31.05.2016 - Değişiklikler belirtilmedi.
Çalışma?
0%

Oylar: 0

Yorumlar ile Real Madrid Imperivm 2016 üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı