KAHRAMAN DEĞİL

KAHRAMAN DEĞİL
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Aksiyon

  • Dil

    İngilizce

  • Güncelleme tarihi

    21 Ocak 2019

KAHRAMAN DEĞİL, indie aksiyonların en parlak temsilcilerinden biridir. Türün klasiklerine göre oyun piksel tarzında yapılmış olup, modern grafik teknikleri ile doludur. Başlangıçta KAHRAMAN DEĞİL, PC için piyasaya sürüldü ve Steam sistemi aracılığıyla eşi görülmemiş bir tirajla dağıldı. Ama işte artık mobil cihaz sahipleri de bu projeyi değerlendirme fırsatına sahip olacaklar.
Hikaye hakkında biraz. Şehirdeki en iyi suikastçilerden biri olarak oynayacaksınız. Yıllarca her türlü siparişi yerine getirdiniz ve artık hiçbir şeye şaşırmamayı öğrendiniz. Ama her zaman bir ilki yaşamak mümkündür. Yeni sipariş vereniniz, belediye başkanlığına aday olan bir politikacı. Politika, şehirdeki suç dalgasını bastırmak için sizi işe alıyor, elbette ki en radikal yöntemle, yani sadece çeteleri yok ederek. Bu şekilde aday, vatandaşların onayını ve seçimlerdeki oylarını almak istiyor. Siz de uygun bir ücret karşılığında her türlü işe girişmeye hazırsınız.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
16 kullanıcı değerlendirmesi
9
Bu uygulamayı değerlendir

Gereksinimler ilev12.0

  • İşletim Sistemi Sürümü: Android 5.0+
  • Ön belleği yalnızca siteden indirin!
  • Boş alan gereksinimi: 570 Mb

İndir oyunKAHRAMAN DEĞİL

PREMIUM SATIN ALIN

v12.0  Orijinal

21.01.2019 - Değişiklikler belirtilmedi.

Amazon sürümü.<\/p>

Dosyalar:androidfox42androidfox42
Çalışma?
83%

Oylar: 6

v1.0  Orijinal

v12.0  Orijinal

v9.0  Orijinal

Yorumlar ile KAHRAMAN DEĞİL üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı