Bir Çubuk Adam Ordusu

Bir Çubuk Adam Ordusu
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Aksiyon

  • Dil

    İngilizce

  • Güncelleme tarihi

    18 Kasım 2016

Bir Çubuk Adam Ordusu - yatay kaydırmalı bir aksiyon arcade oyunu, baş karakteri popüler dijital karakter Çubuk Adam olan. Son zamanlarda bu kahramana çeşitli roller verilmektedir, bunlar arasında çubuk adam için pek de karakteristik olmayanlar da bulunuyor, ama tarihe bakarsak, Çubuk Adam'ın başlangıçta son derece savaşçı ve kanlı bir karakter olduğunu hatırlayabiliriz. İşte bu rolde, Çubuk Adam Bir Çubuk Adam Ordusu'nda karşımıza çıkacak.
Oyunun fikri ve amacı son derece basit, mümkün olan en fazla sayıda benzerinizi yok etmek, ancak başlangıçta yalnızca yumruklarınız ve ayaklarınızla yetinmek zorunda kalacaksınız, çeşitli kombo hareketleri uygulayarak, ancak oyun ilerledikçe çok daha ölümcül araçlar da edinebilirsiniz.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
1 kullanıcı değerlendirmesi
8
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunBir Çubuk Adam Ordusu

PREMIUM SATIN ALIN

v3.0.2  Orijinal

18.11.2016 - Değişiklikler belirtilmedi.
Çalışma?
0%

Oylar: 0

Yorumlar ile Bir Çubuk Adam Ordusu üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı