Boyama Sörfçüsü

Boyama Sörfçüsü
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Kale

  • Dil

    İngilizce

  • Güncelleme tarihi

    30 Mart 2017

Son zamanlarda mobil platformlar kapsamında oldukça özgün birkaç oyun alt türü ortaya çıktı. Bu alt türlerden biri, renk değiştirme mekaniklerine sahip koşucu oyunlarıdır. Örneğin popüler projelerden birinde, karakterin rengini değiştirerek yolda ilerlemeniz gerekiyordu; ancak Paint Surfer geliştiricileri farklı bir yol izleyerek, koşucu oyunlarında alışık olduğunuz eylemlerin yanı sıra, kahramanın hareket ettiği platformların rengini de değiştirmeniz gerektiğini sunuyor.
Bu yaklaşım, sizden sadece çeviklik değil, aynı zamanda hızlı reaksiyonlar da gerektirecek ve oyun deneyimi alışılmadık bir biçimde karşınıza çıkacak. Ayrıca, canlı ve renkli tonlarda harika bir grafik tasarımı olduğunu da belirtmek gerekir; bu da atmosfere katkı sağlayacaktır.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
3 kullanıcı değerlendirmesi
10
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunBoyama Sörfçüsü

PREMIUM SATIN ALIN

v1.0  Orijinal

30.03.2017 - Değişiklikler belirtilmedi.
Çalışma?
0%

Oylar: 0

Yorumlar ile Boyama Sörfçüsü üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı