Parallyzed

Parallyzed
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Maceralar

  • Dil

    İngilizce, Rusça

  • Güncelleme tarihi

    30 Nisan 2017

Parallyzed - basitlik ve dinamizmi bir araya getiren benzersiz bir oyun mekaniğine sahip, ilgi çekici bir atmosferik platform oyunudur. Oyunun baş karakterleri, bilinmeyen nedenlerle farklı dünyalarda bulunan, ancak aralarındaki bağı kaybetmeyen iki kız kardeş ikizdir. Göreviniz, kızların kim tarafından ayrıldığını öğrenmelerine yardımcı olmak ve yeniden bir araya gelmelerine destek olmaktır.
Oynanış ilk bakışta oldukça basit gibi görünüyor; ikizler bulundukları dünyalarda paralel olarak hareket edecekler ve yollarında farklı renkte engellerle karşılaşacaklar. Göreviniz, renklerin eşleşmesini sağlamak için doğru anda kızları yer değiştirmektir. Belirlenen görevi başarıyla yerine getirebilmek için hayli antrenman ve sabır gerekecektir.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
6 kullanıcı değerlendirmesi
8.7
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunParallyzed

PREMIUM SATIN ALIN

v2.0.1  Orijinal

30.04.2017 - Kış seviyeleri artık mevcut! Kız kardeşler büyük bir şehirde, sizi bekleyen 10 yeni, baş döndürücü macerayla karşılaşıyor!
Çalışma?
100%

Oylar: 3

Yorumlar ile Parallyzed üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı