Metal Soldiers

Metal Soldiers
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Maceralar

  • Dil

    İngilizce, Rusça

  • Güncelleme tarihi

    21 Eylül 2017

Metal Soldiers - klasik bir yandan kaydırmalı aksiyon platform oyunu olup, geliştiricileri bu türün en belirgin temsilcilerinden ilham alarak oluşturmuştur. Sonuç olarak, türün hayranları ve daha yaşlı oyuncular için tanıdık birçok unsuru barındıran oldukça iyi bir arcade oyunu ortaya çıkmıştır; daha genç oyuncular ise sadece eğlenceli zaman geçirmekle kalmayıp, geçmişin hitleriyle de tanışma fırsatı bulacaklardır.
Ve böylece, sizi klasik bir oyun deneyimi bekliyor; iki boyutlu bölgelerde hareket ederken çeşitli silahlarla yüzlerce düşmanı vurmanız gereken bir görev var. Metal Soldiers geliştiricileri, Android için klasik silah stilini, karakter seçme imkânını ve alışılmış kontrolleri korumuş, buna ek olarak oyuna modern grafik sunumu eklemiştir.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
4 kullanıcı değerlendirmesi
5
Bu uygulamayı değerlendir

Gereksinimler ilev1.0.11

  • İşletim Sistemi Sürümü: Android 2.3+
  • Boş alan gereksinimi: 30 Mb

İndir oyunMetal Soldiers

PREMIUM SATIN ALIN

v1.0.11  Orijinal

21.09.2017 3 yeni karakter
- 2 yeni düşman eklendi
- Zaman saatinin artırılması
- İnternet mağazası eklendi
- Daha aktif eylemler!
Metal Soldiers oyununa ait önbellek: arşivden klasörü çıkarın ve /Android/data/ içine yerleştirin - bu şekilde olmalı: /Android/data/com.playappking.ametalsoldiers/ - çıkarılan önbelleğin boyutu 30 MB - apk'yı kurun, oyunu başlatın!
Çalışma?
100%

Oylar: 1

Yorumlar ile Metal Soldiers üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı