Partia 2

Partia 2
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Maceralar

  • Dil

    İngilizce

  • Güncelleme tarihi

    24 Haziran 2019

Partia 2, oldukça nadir bir tür olan SRPG - rol yapma oyunu unsurları içeren strateji türüne aittir. Ayrıca, tamamen bir roguelike ile karşı karşıyayız. Eski tarzda yapılmış modern projelerin tüm hayranlarına hitap edecek.

Bu serinin ikinci bölümü, önceki bölümün son olaylarından hemen sonra başlar ve oyuncular, sihir ve şövalyelerin iç içe geçtiği fantezi orta çağında maceralarına devam ederler; sadakat ve ihanet. Bir kez daha uzun ve heyecan verici bir yolculuğa çıkacaksınız, sayısız kahramanla tanışacak, kilometrelerce diyalog okuyacak, dünyanın geleceğini etkileyen kaderi belirleyici kararlar verecek ve elbette en tehlikeli düşmanlarla savaşacaksınız.

Savaş taktiğinizi askerlerinizin niteliklerine göre oluşturun, rakibinizin güçlü ve zayıf yönlerini arayın ve ölümcül darbeler indirin.

Oyunda savaş yapısında önemli değişiklikler yapılarak, ilk Partia ile kıyaslandığında daha iyi ve daha kullanışlı hale getirildi. Arayüz ciddi şekilde yeniden tasarlandı ve çeşitli rahatsız edici durumlar ortadan kaldırıldı.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
3 kullanıcı değerlendirmesi
6
Bu uygulamayı değerlendir

Gereksinimler ilev1.1.2 b30

  • İşletim Sistemi Sürümü: Android 2.3+
  • Boş alan gereksinimi: 48 Mb

İndir oyunPartia 2

PREMIUM SATIN ALIN

v1.1.2 b30  Orijinal

24.06.2019 - Değişiklikler belirtilmedi.
Dosyalar:founderfounder
Çalışma?
0%

Oylar: 0

v1.1.2 b29  Orijinal

v1.0.8  Orijinal

Yorumlar ile Partia 2 üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı