Peter Panic

Peter Panic
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Kale

  • Dil

    İngilizce

  • Güncelleme tarihi

    25 Ekim 2016

Peter Panic - oyun konsollarında ortaya çıkan bir dönemin bir zamanlar popüler olan konseptini kopyalayan mobil bir oyundur. Genç ve hırslı bir Broadway yönetmeni olarak rol alacaksınız, sadece ünlü olmakla kalmayıp, aynı zamanda tiyatronun gelişimine katkıda bulunmayı hayal ediyorsunuz. Bunun için yeni yetenekli aktörler, yönetmenler, prodüktörler ve senaristler çekmeniz gerekiyor. Peki bunu nasıl yapacaksınız? Tabii ki onların dikkatini çekerek.
Tüm oyun süreci seviyelere ayrılmıştır, her biri çeşitli mini oyunlardan oluşan bir seti temsil eder, bunları tamamlayarak son hedefinize doğru ilerleyeceksiniz. Elbette tüm oyun süreci müzikal bölümler, mizahi anlarla zenginleştirilmiştir ve görsel olarak oyun, geleneklere bir selam olarak pikselli bir tarzda tasarlanmıştır.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
1 kullanıcı değerlendirmesi
7
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunPeter Panic

PREMIUM SATIN ALIN

v7.4  Orijinal

25.10.2016 - Değişiklikler belirtilmedi.
Çalışma?
0%

Oylar: 0

Yorumlar ile Peter Panic üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı