Pixel Force

Pixel Force
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Maceralar

  • Dil

    İngilizce

  • Güncelleme tarihi

    02 Ekim 2017

Pixel Force - retro oyun hayranları için bir başka hediye, bu arada geliştiriciler, pek tanınmayan OepCore Studios, bisiklet icat etmediler ve klasik aksiyon platform oyunlarının tüm temel unsurlarını basitçe kopyaladılar. Ancak oyunun yaratıcılarına vermek gereken bir övgü var, mobil platformların tüm gereksinimlerine uygun kaliteli bir oyun yaratmayı başardılar.
Peki, sizi neler bekliyor? Elbette klasik 8-bit grafik, dinamik oyun deneyimi, düşman orduları, çeşitli başarılar, zengin bir silah cephaneliği, farklı modlar ve artan zorluk seviyeleriyle 70'ten fazla seviye.
Son zamanlarda retro oyunlar büyük bir popülarite kazandı ve geliştiriciler bu konuya kayıtsız kalmıyor, birçok farklı klonu piyasaya sürüyorlar, yine de Pixel Force, türün en saygın temsilcilerinden biri olarak kabul edilebilir.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
9 kullanıcı değerlendirmesi
8.3
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunPixel Force

PREMIUM SATIN ALIN

v2.4.1  Mod: bir sürü para

2.10.2017 - Değişiklikler belirtilmedi.
Çalışma?
100%

Oylar: 3

v2.4.2  Orijinal

Yorumlar ile Pixel Force üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı