Pixelmon GO - hepsini yakala!

Pixelmon GO - hepsini yakala!
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Diğer Oyunlar

  • Dil

    İngilizce, Rusça

  • Güncelleme tarihi

    27 Kasım 2016

İşte, Pokemon GO etrafındaki deliliğin artık öngörülebilir meyveler vermeye başladığı an geldi; daha küçük şirketler tarafından piyasaya sürülen onlarca hatta yüzlerce benzeri ve kopyası. Çoğu kopyanın oldukça düşük kalitede olduğu bir sır değil, ancak oldukça kabul edilebilir projelere de rastlanıyor, örneğin Pixelmon GO - hepsini yakala!
Pixelmon GO - hepsini yakala! neredeyse tamamen Pokemon GO'nun oyun mekaniklerini kopyalıyor, ancak buna rağmen biraz değiştirilmiş bir oyun dünyası ve tamamen yeni kahramanlar sunuyor, çünkü Pokemon, başka hiç kimsenin değil, Nintendo'nun sahip olduğu bir markadır. Pixelmon GO'da, Pikselle tanınan varlıkları bulup yakalamak zorundasınız; pixelmon koleksiyonunuzu genişlettikçe onları eğitme, geliştirme ve ardından diğer oyuncularla arenada savaşma fırsatı elde edeceksiniz.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
1 kullanıcı değerlendirmesi
7
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunPixelmon GO - hepsini yakala!

PREMIUM SATIN ALIN

v1.13.129  Orijinal

27.11.2016 - Değişiklikler belirtilmedi.
Çalışma?
0%

Oylar: 0

Yorumlar ile Pixelmon GO - hepsini yakala! üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı