Puz Ülkeleri

Puz Ülkeleri
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Bulmacalar

  • Dil

    İngilizce

  • Güncelleme tarihi

    05 Şubat 2017

Puz Ülkeleri - ana karakterin sıradışı bir dünyada, her şeyin çeşitli üç boyutlu modellerden oluştuğu bir dünyada maceralarını anlatan bir üç boyutlu bulmaca oyunudur. Göreviniz, karakterinize birkaç düzine seviyeyi geçmesine yardımcı olmak, yol boyunca size geçişte yardımcı olacak kalıntıları toplamak ve elbette her türlü bulmacayı çözmektir. Her bir mekan, ayrı parçalarla oluşan karmaşık bir yol ile kendi türünde bir üç boyutlu modeldir, sizin göreviniz mevcut blokları kullanarak tam bir yol inşa etmektir. Ancak, yalnızca inşa edilmiş bloklar üzerinde yol açmanız gereken tamamen farklı türde mekanlar da bulunmaktadır.
Puz Ülkeleri, boş zamanınızı keyifle geçirmekle kalmaz, aynı zamanda zihninizi çalıştırmanıza da yardımcı olacak harika bir oyundur.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
1 kullanıcı değerlendirmesi
8
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunPuz Ülkeleri

PREMIUM SATIN ALIN

v1.1  Orijinal

5.02.2017 - Değişiklikler belirtilmedi.
Çalışma?
0%

Oylar: 0

Yorumlar ile Puz Ülkeleri üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı