Bulmaca & Şan

Bulmaca & Şan
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Maceralar

  • Dil

    İngilizce

  • Güncelleme tarihi

    02 Ekim 2015

Match 3 Quest - eşleşmeli üçlü serisine dayanan ve tamamen yeni bir türün öncüsü olan bir rol yapma oyunudur. Elbette böyle bir popülarite dikkatlerden kaçamazdı ve her türlü geliştirici kopyalar üretmeye başladı, ancak genelde klonlar orijinalinin seviyesine ulaşamazdı. Demiurge Studios'un Marvel Puzzle Quest ve Shoot Many Robots gibi oyunlarıyla birlikte projeleri istisnalardan biridir. Bu türde SEGA tarafından yayımlanan Puzzle & Glory adında bir oyun daha çıktı.
Genel olarak oyun, türün tüm klasik unsurlarını korumuş, harika grafikler, geniş olanaklar, büyük sayıda kahraman ve karakter sunmuş ve geliştiriciler sosyal unsurları da unutmamıştır. Puzzle & Glory'de arkadaşlarınızla rekorları paylaşmanın yanı sıra gruplar halinde bir araya gelerek ortak savaşlar yapma imkanı da bulunmaktadır.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
2 kullanıcı değerlendirmesi
8.5
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunBulmaca & Şan

PREMIUM SATIN ALIN

v40.60841  Orijinal

2.10.2015 - Değişiklikler belirtilmedi.
Çalışma?
0%

Oylar: 0

Yorumlar ile Bulmaca & Şan üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı