Kuantum Gölü

Kuantum Gölü
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Kale

  • Dil

    İngilizce

  • Güncelleme tarihi

    21 Aralık 2016

Zorlu arcade oyunları, temel vurgunun oyun deneyimine yapıldığı bir oyun türüdür ve diğer tüm oyun unsurları genellikle yüzeyseldir. Ancak, tamamen farklı bir yaklaşım sergileyen tür temsilcileri de bulunmaktadır; buna bir örnek olarak Kuantum Gölü adlı oyunu gösterebiliriz.
Kuantum Gölü, muhteşem bir atmosfer ve zengin oyun içeriği ile zorlu bir arcade oyunudur. Ana göreviniz, balık sürüsünü karmaşık bir labirentten geçirirken çeşitli engellerden kaçınmaktır. Ayrıca, kontrolünüz altındaki çeşitli balık türlerinin her birinin kendine has özellikleri olduğunu unutmamanız gerekir. Oyunun atmosferine özel bir dikkat gösterilmelidir; bu atmosfer, hem müzikal destek hem de görsel sunum ile mükemmel bir şekilde aktarılmaktadır.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
1 kullanıcı değerlendirmesi
9
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunKuantum Gölü

PREMIUM SATIN ALIN

v1.4  Orijinal

21.12.2016 - Değişiklikler belirtilmedi.
Çalışma?
0%

Oylar: 0

Yorumlar ile Kuantum Gölü üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı