Krallığın Haydutları

Krallığın Haydutları
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    RPG

  • Dil

    İngilizce

  • Güncelleme tarihi

    15 Eylül 2016

Krallığın Haydutları - harika grafikleri ve özgün oyun tarzıyla takım tabanlı bir rol yapma oyunudur. Krallığın Haydutları'nın olayları, tanrılarla dolu bir fantastik dünyada geçiyor. Küresel savaş sırasında, kötü güçler tanrıların üstesinden gelmeyi başardı ve onların güçlerini dünyaya dağıttı, ancak zamanla ilahi varlıklar, kendilerine ait olanı geri almak için sihir kalıntılarını topladı.
Oynanış, rol yapma oyunları ile duvar duvara mücadele unsurlarını birleştiriyor. Oyundaki karakter sayısı oldukça fazladır ve her birinin benzersiz özellikleri vardır, bu da size herhangi bir taktik şemasını kullanma imkanı sunar. Epik tek oyunculu kampanyanın yanı sıra Krallığın Haydutları, diğer oyunculara karşı savaşlara katılma imkanı da sağlar.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
1 kullanıcı değerlendirmesi
9
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunKrallığın Haydutları

PREMIUM SATIN ALIN

v0.2.1.76  Orijinal

15.09.2016 - Değişiklikler belirtilmedi.
Çalışma?
0%

Oylar: 0

Yorumlar ile Krallığın Haydutları üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı