Gerçek Parkur

Gerçek Parkur
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Spor Oyunları

  • Dil

    İngilizce

  • Güncelleme tarihi

    03 Ağustos 2017

Parkur, genellikle kentsel ortamda uygulanan hareket etme ve engelleri aşma sanatıdır. Son zamanlarda bu spor dalı eşi benzeri görülmemiş bir popülarite kazandı ve neredeyse tüm ülkelerde geniş bir şekilde gelişiyor. Oyun endüstrisi de bu spor dalını göz ardı etmedi ve parkur simülatörleri hemen hemen tüm oyun platformlarında ve mobil cihazlarda yaygın olarak temsil edilmektedir.
Gerçek Parkur, oldukça özgün bir yaklaşıma sahip gerçekçi bir parkur simülatörüdür. Öncelikle kaliteli görsel sunum ve gerçekçi fizik modeli, birçok numara ve poligon, karakterin gelişimi ve eğitimi imkanı dikkate değerdir. Kontrol sistemi üzerinde ayrıca durulması gereken bir nokta var; Gerçek Parkur'da arcade ve simülatörlere alışkın olduğunuz kontrol öğelerini göremeyeceksiniz. Kahramanınız, çeşitli eylemleri gerçekleştiren bir dizi tuşla kontrol edilmektedir, eylem sırasını belirleyerek belirli bir numarayı yapabilirsiniz.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
2 kullanıcı değerlendirmesi
5.5
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunGerçek Parkur

PREMIUM SATIN ALIN

v1.5  Orijinal

3.08.2017 - Değişiklikler belirtilmedi.
Çalışma?
0%

Oylar: 0

Yorumlar ile Gerçek Parkur üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı