Reflex Roket Reklamsız

Reflex Roket Reklamsız
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Kale

  • Dil

    İngilizce

  • Güncelleme tarihi

    12 Ekim 2016

Oyun endüstrisinin gelişiminin başlangıcından itibaren, geliştiricileri ve oyuncuları uzay temalı oyunlar her zaman çekmiştir. Özellikle, oyun geliştirme sürecinin başlarında bu tür oyunlar daha çok arcade nişancı oyunlarıydı; ancak günümüzde daha çok uzay simülatörlerine odaklanılmaktadır. Yine de, o dönemki uzay tarzı arcade oyunları bugün bile dikkat çekici bir popülerliğe sahiptir. Bu nedenle, Aikyn Amusement Co. stüdyosu bizi eğlenceli bir retro projeyle mutlu etmeye karar verdi.
Reflex Roket Reklamsız - tam sürümüyle uzay arcade oyunu, burada göreviniz oldukça basit: Roketi kontrol ederek, uzay ortamı ile pek de alakalı olmayan çeşitli düşen nesnelerden kaçınmalısınız. Basit ama dinamik bir oynanış ve stilize edilmiş grafikler, birkaç boş dakikanızı eğlenceli bir şekilde geçirmenize yardımcı olacak.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
2 kullanıcı değerlendirmesi
10
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunReflex Roket Reklamsız

PREMIUM SATIN ALIN

v1.0  Orijinal

12.10.2016 - Değişiklikler belirtilmedi.
Çalışma?
0%

Oylar: 0

Yorumlar ile Reflex Roket Reklamsız üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı