Rise Up! Radyo / Alarm Saati

Rise Up! Radyo / Alarm Saati
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Diğer Programlar

  • Dil

    İngilizce

  • Güncelleme tarihi

    02 Eylül 2012

Rise Up! Radyo - işte bu, kullanıcı için en gerekli olan her şeyi bir araya getiren benzersiz bir android uygulaması, yani alarm, radyo ve hava durumu tahmini. Kendinize uygun bir alarm türünü müzik, titreşim, radyo veya ses kaydı seçerek mükemmel bir şekilde ayarlayabilirsiniz. Radyo ile ilgili olarak, radyo sinyali yoksa, Rise Up! Radyo/Alarm otomatik olarak seçtiğiniz alarm türlerine göre sizi uyandırmanın veya hatırlatmanın başka bir yolunu seçecektir.

Bu programın bir diğer benzersiz özelliği, karanlıkta veya aydınlatmanın olmadığı zamanlarda sesli telaffuzları duyma imkanıdır, bunun için ekranı sadece tıklamanız (parmağınızla dokunmanız =)) yeterlidir. Ayrıca, akıllı telefonunuzun ekranında saatlerin tasarımının orijinalliği (birkaç tane var) ve gece iyi bir uyku için yabancı sinyalleri kapatma, parlaklığı kaydırma hareketiyle ayarlama gibi özelliklere de değinmek gerekir.


Rusça: bilinmiyor.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
2 kullanıcı değerlendirmesi
7
Bu uygulamayı değerlendir

İndir uygulamaRise Up! Radyo / Alarm Saati

PREMIUM SATIN ALIN

v1.1  Orijinal

31.08.2012 - Değişiklikler belirtilmedi.
Çalışma?
100%

Oylar: 1

Yorumlar ile Rise Up! Radyo / Alarm Saati üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı