Robin Hood: Ver ve Al

Robin Hood: Ver ve Al
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Maceralar

  • Dil

    İngilizce

  • Güncelleme tarihi

    24 Ocak 2016

Robin Hood, ortaçağ İngiliz balladalarının en ünlü karakterlerinden biridir. Zenginleri soyan ve çaldığı her şeyi fakirlere veren soylu bir haydut. Farklı kaynaklara göre Robin Hood, 12. - 14. yüzyıllarda yaşamıştır. Ancak Robin Hood hakkında en bilinen eser kesinlikle Walter Scott'ın kitabıdır.
Robin Hood: Ver ve Al, genç Robin rolünü üstleneceğiniz ve ünlü haydut olana kadar tüm yolculuğu baştan sona geçeceğiniz bir gizli arcade oyunudur. Oyun süreci oldukça açıktır, 20 seviye boyunca karanlık bir kalede gizlice hareket ederken, perdelerin, sandıkların, sütunların arkasında saklanarak ve nişlere gizlenerek dikkat çekmeden mümkün olduğunca çok değer çalmaya çalışacaksınız. Ayrıca oyunda, gücünüzü tam anlamıyla değerlendirebileceğiniz sonsuz bir mod da bulunmaktadır.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
3 kullanıcı değerlendirmesi
7.7
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunRobin Hood: Ver ve Al

PREMIUM SATIN ALIN

v1.14  Orijinal

24.01.2016 - Değişiklikler belirtilmedi.
Çalışma?
0%

Oylar: 0

Yorumlar ile Robin Hood: Ver ve Al üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı