Rucoy Online - MMORPG - MMO

Rucoy Online - MMORPG - MMO
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    RPG

  • Dil

    İngilizce

  • Güncelleme tarihi

    07 Ağustos 2019

Son zamanlarda çevrimiçi oyunlar, mobil cihazlar kapsamında neredeyse tüm alanları kaplamaktadır. Ancak bunun büyük bir kısmı, belirgin bir şekilde mikro işlemelere odaklanan geçici projeler. Çevrimiçi stratejiler, rol yapma oyunları, nişancı oyunları, seçenekler bol, ancak aslında oynanacak pek bir şey yok. Ancak oldukça kaliteli oyunlar da mevcut, örneğin Rucoy Online - MMORPG - MMO, piksel tarzında bir çevrimiçi rol yapma oyunu, Google Play'de birçok olumlu yorum almıştır.
Genel olarak Rucoy Online - MMORPG - MMO'nun oyun mekaniği oldukça basit, açık dünyada arkadaşlarınızla veya yalnız başınıza seyahat ederken basit görevleri yerine getirin, hazine arayın, karakterinizi geliştirin, gelişim sistemi esasen sonsuzdur ve elbette diğer oyuncularla savaşın. Piksel grafikleri oyuna klasik bir görünüm katacaktır.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
8 kullanıcı değerlendirmesi
8.8
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunRucoy Online - MMORPG - MMO

PREMIUM SATIN ALIN

v1.18.1  Orijinal

7.08.2019 - Değişiklikler belirtilmedi.
Dosyalar:NikoNiko
Çalışma?
100%

Oylar: 1

v1.15.11  Orijinal

v1.14.2  Orijinal

Benzer üzerinde Rucoy Online - MMORPG - MMO

Yorumlar ile Rucoy Online - MMORPG - MMO üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı