Prensesi Kurtarma

Prensesi Kurtarma
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Kale

  • Dil

    İngilizce

  • Güncelleme tarihi

    13 Nisan 2016

Muhtemelen, Android cihaz sahipleri arasında 90'ların başındaki konsolları ve esasen oyun geliştirmenin temel kriterlerini belirleyen o oyunları hatırlayan birçok kişi vardır. O dönemin en popüler türlerinden biri platform oyunu idi ve genellikle bol miktarda aksiyon ile harmanlanıyordu. Bu yönelim, hem PC hem de mobil cihazlarda oyun endüstrisinde gelişmeye devam ediyor.
Prensesi Kurtarma - piksel tarzında klasik bir aksiyon - platform oyunudur; olaylar uzak bir uzayda, bir uzay istasyonunda geçiyor. Hikaye oldukça basit, prenses zor durumda kaldı ve siz, soylu bir şövalye olarak kızı kurtarmaya gönüllü oldunuz. Yolunuza, acımasız robot katillerin büyük bir kısmı çıkacak, ancak siz de yeterince hazırlıklı ve silahlısınız. Ayrıca, gelişim ve yükseltme sistemi sizi daha da güçlü hale getirecek.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
2 kullanıcı değerlendirmesi
8
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunPrensesi Kurtarma

PREMIUM SATIN ALIN

v1.0.119   Orijinal

13.04.2016 - Değişiklikler belirtilmedi.
Çalışma?
0%

Oylar: 0

Yorumlar ile Prensesi Kurtarma üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı