SEVEN7H: Cadılar Bayramı macerası

SEVEN7H: Cadılar Bayramı macerası
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Diğer Oyunlar

  • Dil

    İngilizce

  • Güncelleme tarihi

    19 Ekim 2016

Farklı metin oyunu versiyonları, özellikle de macera ve bulmaca türleri, giderek daha popüler hale geliyor. Bunun nedeni, mobil cihazların sunduğu olanakların oyun deneyimini büyük ölçüde genişletmiş olması ve bunun en önemli sonucu olarak gerçekçilik ve varlık hissidir.
SEVEN7H: Cadılar Bayramı macerası - klasik bir metin oyunu olarak sunulan interaktif bir hikaye, mistik bir senaryo ve macera dolu bir oyun tarzı ile. Oyunun senaryosuna göre, amcanızı kurtarmanız gerekiyor, ancak onun hayatta olup olmadığını bile bilmiyorsunuz, buna rağmen ondan düzenli olarak mesajlar alıyorsunuz. Bu sırrı çözmek sizin göreviniz.
SEVEN7H: Cadılar Bayramı macerası, metin tabanlı bulmaca türünün hayranlarını ve sadece yavaş, derin düşünmeyi seven oyuncuları cezbedecek bir projedir.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
1 kullanıcı değerlendirmesi
9
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunSEVEN7H: Cadılar Bayramı macerası

PREMIUM SATIN ALIN

v1.1  Orijinal

19.10.2016 - Değişiklikler belirtilmedi.
Çalışma?
0%

Oylar: 0

Yorumlar ile SEVEN7H: Cadılar Bayramı macerası üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı