Gölge Kayak

Gölge Kayak
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Kale

  • Dil

    İngilizce

  • Güncelleme tarihi

    10 Ağustos 2017

Uzun zamandır, karakterlerin koyu siluetler şeklinde tasarlandığı arcade oyunları ortaya çıkmaya başladı. Bu tarzda oyunculara tanıdık gelen hareketler ve tabii ki parkur unsurları içeren koşucu oyunlarıyla karşılaştık. Candy Mobile stüdyosu, bu görsel stili ödünç alarak bize spor temalı yatay bir koşucu oyunu sunmaya karar verdi.
Gölge Kayak - oyununuzda, kaykay kullanan kahramanınız bir gölge şeklinde tasarlanmışken, diğer tüm dekorasyonlar rengarenk bir stil ile çizilmiştir. Görevimiz, kaykaycıyı yöneterek mümkün olan en uzun mesafeyi kat etmek ve bu sırada baş döndürücü numaralar ve zıplamalar yapmaktır. Ayrıca geliştiriciler, farklı ortamlar deneyimleyebilmeniz için çeşitli lokasyonlar oluşturmak üzerinde çalıştılar.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
5 kullanıcı değerlendirmesi
9.6
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunGölge Kayak

PREMIUM SATIN ALIN

v1.0.2  Mod: bir sürü para

10.08.2017 - Değişiklikler belirtilmedi.
Çalışma?
100%

Oylar: 1

Yorumlar ile Gölge Kayak üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı