GÖRÜLDÜ

GÖRÜLDÜ
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Diğer Oyunlar

  • Dil

    İngilizce, Rusça

  • Güncelleme tarihi

    26 Eylül 2015

Muhtemelen hepimiz hayatımızda zayıf görme yetisine sahip veya tamamen kör olan insanlarla karşılaşmışızdır, ancak çok azımız onların ne hissettiğini ve nasıl yaşadıklarını hayal edebilir. İşte, şimdi böyle bir fırsatınız var.
GÖRÜLDÜ - zayıf görme yetisine sahip, aynı zamanda oldukça dağınık ve sürekli gözlüklerini kaybeden birinin rolünü üstleneceğiniz bir oyun. Oyunun ana amacı evde gözlüklerinizi bulmak, buna inanmalısınız ki oldukça zor bir iş.
Oyunda gerçekçi üç boyutlu grafikler ve oyun deneyimine özel bir zorluk katıp, zayıf gören insanların yaşamını deneyimlemenizi sağlayan görsel efektler bulunmaktadır. Ayrıca tamamen etkileşimli bir ortam da dikkat çekmektedir; tüm mobilyalar ve eşyalar taşınabilir, açılabilir, aslında tamamen bir dağınıklık yaratmak mümkündür, önemli olan gözlükleri bulmaktır.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
1 kullanıcı değerlendirmesi
8
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunGÖRÜLDÜ

PREMIUM SATIN ALIN

v1.1  Orijinal

26.09.2015 - Değişiklikler belirtilmedi.
Çalışma?
0%

Oylar: 0

Yorumlar ile GÖRÜLDÜ üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı