SkillTwins Futbol Oyunu

SkillTwins Futbol Oyunu
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Kale

  • Dil

    İngilizce

  • Güncelleme tarihi

    06 Haziran 2018

Hello There AB stüdyosu, projelerinin büyük bir kısmını spor teması üzerine kuran geliştiricilerden biridir. Bu arada Taekwondo Oyunu, Kung Fury: Sokak Öfkesi ve Find a Way Soccer gibi oyunlar bizlere iyi bilinir. Ancak Hello There AB'yi oldukça verimli bir geliştirici olarak nitelendiremeyiz, bu da anlaşılabilir, çünkü bu geliştiricilerin her projesi şüphesiz dikkat çekmeyi hak ediyor.
SkillTwins Futbol Oyunu - Hello There AB'nin yeni futbol arcade oyunu, burada oyunda yer alan efsanevi futbolculardan biri olarak Neymar, Özil, Zidane, Xavi ve Pep Guardiola'nın rolünü üstlenecek ve dünya genelinde 50'den fazla seviyeyi geçerek futbol ile ilgili çeşitli görevleri tamamlayacaksınız. Harika grafikler, geniş görev yelpazesi, kahramanların özelleştirilmesi seçeneği, bunların hepsi şüphesiz futbolseverlerin hoşuna gidecek.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
2 kullanıcı değerlendirmesi
8.5
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunSkillTwins Futbol Oyunu

PREMIUM SATIN ALIN

v1.5  Orijinal

6.06.2018 - Hatalar düzeltildi
Dosyalar:founderfounder
Çalışma?
100%

Oylar: 1

v1.3  Orijinal

Yorumlar ile SkillTwins Futbol Oyunu üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı