Gökyüzü Takımı

Gökyüzü Takımı
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Kale

  • Dil

    İngilizce, Rusça

  • Güncelleme tarihi

    12 Mayıs 2016

Bir zamanlar, dikey kaydırmalı havacılık nişancı oyunları, neredeyse tüm oyun platformlarında en popüler türlerden biriydi. Ancak zamanla, uçma ve ateş etme oyunlarına olan ilgi biraz azaldı, ama günümüzde bile geliştiriciler bu temada projeleriyle bizi mutlu etmeye devam ediyor.
Gökyüzü Takımı - türün klasik bir temsilcisi, aynı zamanda klasik bir hikaye ile. Dünya'ya bir saldırı düzenlendi, ana hava kuvvetleri savaşın ilk günlerinde yok edildi. Uçak gemisinin komutanı rolünü üstlenmeniz gerekecek. Elinizde birkaç cesur pilot ve zamanla test edilmiş bir dizi uçak var. Zorluk, uzaylılara hem sayıca hem de silahların ve donanımın mükemmelliği açısından üstün olduğunuzu kabul etmenizdir. Bu yüzden tüm umut pilotların ustalığında.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
2 kullanıcı değerlendirmesi
9
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunGökyüzü Takımı

PREMIUM SATIN ALIN

v1.0.30  Orijinal

12.05.2016 - Değişiklikler belirtilmedi.
Çalışma?
100%

Oylar: 1

Yorumlar ile Gökyüzü Takımı üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı