Boing111

Boing111
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Kale

  • Dil

    İngilizce

  • Güncelleme tarihi

    18 Ekim 2016

Geliştirici stüdyosu 111%, nadir bulunan basit ama bir o kadar da ilgi çekici projelerin yaratıcısı olarak uzun zamandır tanınmaktadır. Bu projeler, basitlikleriyle hemen hemen her oyuncunun ilgisini çekmeyi başarır. Elbette, 111%'nin çoğu oyunu oyun endüstrisinin en üst düzey temsilcilerinden uzak, ancak yine de büyük bir hayran kitlesine sahiptir.
Yeni hava arcade oyunu Boing111, bu geliştiricinin en iyi geleneklerinde hazırlanmış olup, basit oyun mekaniği, stilize edilmiş kübik grafikler, temel kontrol, gelişim sistemi ve heyecan verici bir oyun deneyimi sunmaktadır.
Göreviniz, iyi bir şekilde silahlandırılmış büyük bir yolcu uçağını yöneterek, düşman ordularını vururken ve elbette dev patronları alt ederek mümkün olan en uzun mesafeyi kat etmeye çalışmaktır.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
1 kullanıcı değerlendirmesi
9
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunBoing111

PREMIUM SATIN ALIN

v1.3  Orijinal

18.10.2016 - Değişiklikler belirtilmedi.
Çalışma?
0%

Oylar: 0

Yorumlar ile Boing111 üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı