Slash Arena: Çevrimiçi

Slash Arena: Çevrimiçi
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    RPG

  • Dil

    İngilizce, Rusça

  • Güncelleme tarihi

    21 Eylül 2016

Son zamanlarda çok oyunculu çevrimiçi oyunlar giderek daha fazla popülerlik kazanıyor ve bu, öncelikle mobil platformlarla ilgilidir, ayrıca oyun ürünleri yelpazesi gerçekten etkileyici. Çevrimiçi stratejiler, çok oyunculu nişancılar, çeşitli simülatörler, askeri çevrimiçi oyunlar, rol yapma oyunları ve hayatta kalma oyunları ve bunlar kesinlikle hepsi değil. Ancak muhtemelen en yaygın yönlerden biri çevrimiçi savaş arenalarıdır. Bu türün geniş temsiline rağmen, gerçekten değerli projeler oldukça az, ancak oldukça değerli temsilciler de bulunuyor, örneğin Slash Arena: Çevrimiçi.
Slash Arena: Çevrimiçi, harika grafikleri, basit kontrolü, geliştirme sistemi ve benzersiz silah örnekleri oluşturma imkanı ile fantastik tarzda klasik bir çevrimiçi dövüş oyunudur. Projenin geliştirme aşamasında olmasına rağmen, çevrimiçi olarak gerçekten tatmin edici.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
2 kullanıcı değerlendirmesi
10
Bu uygulamayı değerlendir
AAAAGGGGGGRRRR!

Dikkat!

Приложение больше не обновляется, так что работа на новых устройствах и версиях ОС не гарантируется!

İndir oyunSlash Arena: Çevrimiçi

PREMIUM SATIN ALIN

v1.0  Orijinal

5.06.2017 - Değişiklikler belirtilmedi.
Çalışma?
50%

Oylar: 2

Yorumlar ile Slash Arena: Çevrimiçi üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı