Sled Mayhem

Sled Mayhem
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Spor Oyunları

  • Dil

    İngilizce

  • Güncelleme tarihi

    07 Mayıs 2015

Geliştirici stüdyo Best Free Games Inc, mobil cihaz sahipleri arasında popüler arcade motosiklet simülatörleri serisi ile tanınmaktadır. Yeni oyunu Sled Mayhem'de geliştiriciler, popüler mekaniği korumaya karar verdiler, ancak bu sefer taşıma aracını değiştirdiler. Bu sefer bir kar motorunun direksiyonuna geçeceksiniz.
Genel olarak Sled Mayhem, popüler öncüsünden çok da farklı değil, aynı yatay kaydırma, benzer kontrol, benzer gelişim sistemi. Ve bu şaşırtıcı değil çünkü Bike Mayhem Mountain Racing'de bunların hepsi üst düzeyde gerçekleştirilmişti. Ayrıca Sled Mayhem'de mükemmel grafikler ve animasyonlar, geniş bir kar motoru seçimi, karakter gelişimi, birçok pist, çeşitli hareketlerin yapılabilme imkanı, dinamik efektler ve daha fazlası var. Bu oyun sadece arcade hayranlarına değil, aynı zamanda ciddi simülatör tutkunlarına da hitap edecek.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
1 kullanıcı değerlendirmesi
8
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunSled Mayhem

PREMIUM SATIN ALIN

v2.0  Orijinal

2.03.2015 - Değişiklikler belirtilmedi.
Çalışma?
0%

Oylar: 0

Yorumlar ile Sled Mayhem üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı