Sledge - kar dağ kaydırağı

Sledge - kar dağ kaydırağı
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Kale

  • Dil

    İngilizce

  • Güncelleme tarihi

    18 Ocak 2017

Son zamanlarda mobil oyun geliştiricileri, en çok talep gören türlere, örneğin koşuculara daha fazla dikkat etmeye başladı. Türün sayısız temsilcisi olduğu göz önüne alındığında, her yeni proje belirgin şekilde daha iyi görünmeli, aksi takdirde benzerlerinin denizinde kaybolup gidecektir.
Bu nedenle, Sledge - kar dağ kaydırağı adlı yeni koşucu oyununun yaratıcıları, hem grafik çözümü açısından, yani poligonal ve üç boyutlu grafiğin bir karışımı hem de basitlik ve dinamizmi birleştiren oyun mekaniği açısından oldukça özgün bir yaklaşım buldular. Yani, göreviniz, bir kardan adamı kontrol ederek yüksek bir dağdan aşağı inmektir; bu esnada çeşitli engellerden kaçınmalı ve bonuslar toplamalısınız. Sledge - kar dağ kaydırağı, mükemmel bir uygulama ile koşucu türünün parlak bir temsilcisidir.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
3 kullanıcı değerlendirmesi
6.7
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunSledge - kar dağ kaydırağı

PREMIUM SATIN ALIN

v1.3.0.2  Orijinal

18.01.2017 - Yeni kıyafetler
- Hatalar düzeltildi
- Mağaza değiştirildi
Çalışma?
100%

Oylar: 1

Yorumlar ile Sledge - kar dağ kaydırağı üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı