Cliffy Jump

Cliffy Jump
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Kale

  • Dil

    İngilizce, Rusça

  • Güncelleme tarihi

    10 Ağustos 2016

WeGo geliştirici stüdyosu, RE-VOLT adlı arcade yarış oyunları serisi sayesinde mobil cihaz sahipleri arasında oldukça tanınmıştır. Ancak bu geliştiricilerin tek projesi değil, WeGo çevrimiçi stratejiler ve çeşitli arcade oyunları yaratma konusunda oldukça başarılı oldu. Ve işte karşımızda alışılmadık bir oyun mekaniği ve piksel - küp grafiği ile yeni bir arcade oyunu.
Cliffy Jump, bir koşucu, platform oyunu, bulmaca ve macera hikayesi arasında bir şey. Oyun süreci, ilk bakışta oldukça basit görünüyor; tuzaklarla dolu rastgele oluşturulmuş bir seviyede karakteriniz hareket ediyor ve göreviniz, dokunuşlar yardımıyla çeşitli engelleri aşmak. Ancak gerçekte her şey çok daha karmaşık; her lokasyon, bir dizi gizli alanı barındırıyor, seviye geçişinde rütbe yükselteceksiniz, bu da seviyeleri zorlaştıracak ve elinizde 60'tan fazla eğlenceli karakter olacak ve başarılarınızı arkadaşlarınızla paylaşma imkanınız olacak.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
3 kullanıcı değerlendirmesi
6.3
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunCliffy Jump

PREMIUM SATIN ALIN

v1.3.7  Orijinal

10.08.2016 - Değişiklikler belirtilmedi.
Çalışma?
100%

Oylar: 2

Yorumlar ile Cliffy Jump üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı