SMERSH

SMERSH
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Aksiyon

  • Dil

    İngilizce, Rusça

  • Güncelleme tarihi

    03 Aralık 2016

SMERSH - Gelecekte, insanların ölümüne neden olan bir virüs ortaya çıktı, bu yüzden dünya tam anlamıyla kaosa sürüklendi, sokaklarda herkesin yoluna çıkan çeteler var, öldürüyor ve soygun yapıyorlar. Hükümet, aşı geliştirmek için pahalı deneyler yapıyor ve deneklerden biri tam olarak bizim kahramanımız oluyor. Böyle bir aşı dozu aldıktan sonra, gurur verici SMERSH adını taşıyan bir birliğe katılıyor. Ve onlarla birlikte suçlularla savaşmaya başlıyor. İlginç bir hikaye ve rahat bir kontrol ile oyunda sivil vatandaşları korumak için yerinizi alın. Ayrıca burada çok güzel grafikler ve birçok unsur var.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
14 kullanıcı değerlendirmesi
5.3
Bu uygulamayı değerlendir
AAAAGGGGGGRRRR!

Dosya bağlantıları yazarın isteği üzerine kaldırıldı!

Ссылки на файлы не доступны по просьбе правообладателя. Если не можете установить игру из Google Play – не расстраивайтесь! ;) В нашем каталоге Вы всегда найдете другие игры на андроид!

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı