Sour Patch Kids: Şeker Savunması

Sour Patch Kids: Şeker Savunması
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Stratejiler

  • Dil

    İngilizce

  • Güncelleme tarihi

    16 Kasım 2016

Kule Savunması, oldukça yaygın bir oyun türüdür ve mobil platformlar kapsamında bu alan giderek daha fazla ilgi çekmektedir. Sonuç olarak, geliştiriciler bu türdeki oyunları sürekli olarak piyasaya sürmektedir ve sık sık cesur deneyler yapmaktan çekinmemektedirler.
Yeni taktiksel strateji oyunu Sour Patch Kids: Şeker Savunması'nın yaratıcıları, yeni bir şey yaratmaya karar verdiler ve bunu oldukça başarılı bir şekilde gerçekleştirdiler. Oyunun temeli, türün hayranlarını sevindirmeyecek bir mekanik ile oluşturulmuştur; ayrıca, ekip detaylarıyla geliştirilmiş bir oyun dünyası yarattı. Karakterler, hikaye, birimler ve teknik unsurlar ile doludur. Geliştiriciler, grafik tasarımı konusunda da unutmadılar; burada her şey övgüyü hak ediyor. Dolayısıyla, eğer taktiksel strateji hayranıysanız, bu projeyi denemek zorundasınız.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
1 kullanıcı değerlendirmesi
9
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunSour Patch Kids: Şeker Savunması

PREMIUM SATIN ALIN

v1.11  Orijinal

16.11.2016 - Değişiklikler belirtilmedi.
Çalışma?
0%

Oylar: 0

Yorumlar ile Sour Patch Kids: Şeker Savunması üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı